Verhuur

Licht en geluid bedrijf nodig?

Contact opnemen

Licht en geluid bedrijf

U bent op zoek naar een licht -en geluidbedrijf dat ervoor zorgt dat uw spreker, event, muziekuitvoering of online videostreaming perfect hoorbaar en zichtbaar wordt voor uw publiek? Uw nachtmerrie is dat uw publiek niet kan horen en zien wat er gebeurt? Dan zijn wij de juiste partner voor u!

Meer dan 35 jaar ervaring tot uw beschikking!

Met meer dan 35 jaar ervaring in licht en geluid, maar ook gespecialiseerd in video en livestreaming staan wij ons mannetje en kunnen wij u helpen om van uw event een succes te maken. In al die jaren hebben we veel kennis opgedaan. Zowel het op een juiste manier uitlichten van podia en artiesten en sprekers, tot het kiezen van een juiste (draadloze) microfoon en geluidsset voor het beoogde doel. De kennis die wij in huis hebben, wordt constant doorgegeven aan een jonge generatie, waardoor de kwaliteit van ons werk op hoog niveau blijft.

Licht -en geluidbedrijf met eigen magazijn

Kennis van apparatuur krijg je vooral door ervaring. Die ervaring krijg je door er veel mee te werken en te experimenteren. Dit is niet van toepassing als een medewerker slechts eenmaal een bepaalde microfoon in z’n handen krijgt en eens per jaar achter een bepaalde mengtafel plaatsneemt. Wij hebben een eigen magazijn en demonstratieruimte. Onze uitgebreide eigen assortiment van licht, geluid en videoapparatuur staat nooit lang ongebruikt. Op rustige momenten wordt deze onderhouden, maar worden ook testopstellingen gemaakt om de kennis en ervaring met onze producten op peil te houden en uit te breiden. Uiteraard volgens wij ook de ontwikkelingen en breiden ons aanbod constant uit.

Heel Nederland, nadruk op Groningen, Drenthe, Friesland, Overijssel

Wij werken in heel Nederland met de nadruk op het noorden. Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel. Maar ook in de rest van Nederland weet men onze kwaliteit op waarde te schatten. Niet zelden zijn onze medewerkers te vinden in de uithoeken van het land. Dit omdat onze terugkerende opdrachtgevers weten dat ze met AVC Support weten dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het licht, geluid en video bij hun events.

Kunnen wij u helpen?

Bent u op zoek naar kwaliteit in licht en geluid tegen een prima tarief? Wij helpen u graag! Van een enkele (draadloze) microfoon met of zonder geluidstechnicus tot het uitlichten en versterkten van een heel theaterstuk: wij gaan met passie aan de slag! Neem meteen contact op om uw event te bespreken en ontvang snel een passende offerte!