Geluid verhuur, verkoop en installatie van audio

Vraag een offerte voor geluid verhuur

Geluid / Audio verhuur en installatie

Mooi verstaanbaar

Met de firma ‘Brom & Ruis’ doen wij allang geen zaken meer. Goed en professioneel geluid heeft een aantal kenmerken: mooie klank, verstaanbaar, functioneel en als laatste, niet geheel onbelangrijk, een fraai design.

Geluid Verhuur

Voor geluid verhuur hebben wij diverse oplossingen. Kleine compacte geluidinstallaties, snel te plaatsen en makkelijk bedienbaar, geschikt voor kleine tot middelgrote groepen (10 tot 200 personen). Toepasbaar voor een (draadloze) microfoon, achtergrondmuziek of eindversterking bij een videopresentatie. Na een korte instructie kan iedereen dit verzorgen.

Met geluidstechnicus

Zodra het wat uitgebreider wordt, met meerdere microfoons, meerdere audio-bronnen, groter publiek (meer dan 200 personen), een podium met DJ, artiest en/of band, dan wordt de installatie groter en komen onze technici in actie.

Audio installatie

Voor verkoop is een geluidinstallatie maatwerk. Wij verzorgen toepassingen voor o.a. winkelcentra, vergaderzalen, theaters, musea, omroepinstallaties, etc.

Piepende microfoons...

Wat u als organisatie niet wil zijn piepende microfoons. Met de juiste apparatuur en goede geluidstechnici gaat dat niet gebeuren.

Voor elk doel de juiste microfoon

Weet u het verschil tussen een dynamische en een condensator microfoon? Gelukkig weten onze technici dat wel.