Audio verhuur voor regio Groningen

Audio verhuur Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar audioverhuurbedrijf voor een opdracht in Groningen? Een bedrijf dat ervaren geluidstechnici levert die zorgen dat een presentatie zonder piepen en kraken te volgen is, muziek helder klinkt en toeschouwers de ervaring krijgen die ze verwachten?

Wij zijn AVC Support!

Het is ruim 35 jaar geleden dat Edward, de eigenaar van AVC Support, met een oud busje en een videoprojector startte met zijn bedrijf. De eerste jaren waren moeilijk, er moest nog veel geïnvesteerd worden om een compleet pakket van audio -en videoverhuur met eigen materialen te kunnen leveren. Maar doordat Edward uitmuntende kwaliteit leverde en bovendien prettig en professioneel in de omgang is, is een nieuwe klant meestal meteen een vaste klant. Zo groeide AVC Support uit tot allround audioverhuurbedrijf in Noord-Nederland.

Audioverhuur voor Groningen

De weg naar Groningen kunnen Edward en zijn medewerkers wel dromen! Groningen is een culturele en bruisende stad waarin altijd wel iets te doen is. Omdat AVC Support niet alleen doet aan audioverhuur, maar ook specialist is in ledschermen, beamers, licht- en podiumverhuur, doen tal van evenementen en zalencentra in Groningen een beroep op het bedrijf van Edward. Hoge kwaliteit van eigen materiaal en professionele vriendelijke technici zijn na al die jaren nog steeds de succesformule van AVC Support.

Speciale projecten

Wilt u iets bijzonders? Heeft u een spectaculair idee op het gebied van audio, video of uitlichting? Bij AVC Support zijn we gek op uitdagingen! We hebben veel kennis en creativiteit zelf in huis en kunnen ook een beroep doen op ons zorgvuldig opgebouwde netwerk.

Niet huren maar kopen?

Als u regelmatig gebruik maakt van een gehuurde audio-installatie, dan is zelf een goede geluidsinstallatie kopen voordeliger. Ook in dat geval kunnen wij u adviseren en de apparatuur leveren en installeren. Ook instructies en support om met de geluidsinstallatie om te gaan verzorgen wij natuurlijk en als er een storing is dan zijn we snel bij u. Ook met een eigen audio-installatie kan het prettig zijn om een ervaren geluidstechnicus in te huren. Onze ervaren mensen staan graag voor u klaar!