Audiovisueel advies inwinnen

Wanneer u uw onderneming op een professionele manier wilt presenteren in reclame of sfeer, dan komt u voor een breed scala aan mogelijkheden te staan. Afhankelijk van de gelegenheid moet er gekozen worden uit apparatuur zoals verlichting, beeldschermen, geluidsinstallaties en alle bijbehorende zaken zoals bekabeling, microfoons en verlichting. Wanneer u zalen, horecagelegenheden of podia verhuurt, dan is het verstandig om audiovisueel advies in te winnen, zodat uw locatie voorzien is van de meest geschikte audiovisuele installaties waar uw klanten perfect mee uit de voeten kunnen, en dan ook vaker gebruik van zullen maken.

Optimale geluids- en beeldkwaliteit

Zeker voor zakelijke gelegenheden zoals congressen, maar ook voor bijvoorbeeld concerten, is de beeldkwaliteit van de schermen die verspreid over een zaal hangen of naast een podium/presentatie plaats staan van groot belang. Mensen moeten het beeld goed en haarscherp kunnen zien en het geluid moet 100% synchroon lopen met alle beeldschermen. Daarbij is ook een uitstekende geluidskwaliteit van groot belang, want deze kan de ervaring van bezoekers maken of kraken.

Verlichting

Naast goede beeld- en geluidskwaliteit is passende verlichting van groot belang. Hier komt veel bij kijken, denk aan de ophangsystemen voor verlichting en het afstellen en bedienen van de lampen. Verlichting is een onderdeel waar je absoluut advies over wilt inwinnen om zo een fantastische beleving voor de bezoeker te garanderen. Een spreker of artiest moet goed zichtbaar zijn terwijl de zaal verduisterd is, of een feestelijke sfeer moet kunnen worden opgewekt door de juiste professionele verlichting.

Statische schermen

Het kan ook zijn dat u ervoor kiest om ledschermen uitsluitend op statische wijze in te zetten, voor bijvoorbeeld het bekendmaken van een programma, bewegwijzering, aankondigingen of reclameboodschappen. In zo’n geval mag de kwaliteit van zowel het beeld als het eventuele geluid vaak wat minder zijn. Maar nog steeds wilt u natuurlijk dat alles goed en zonder storing werkt.

Geluidsinstallatie huren
Groot ledscherm huren
Licht huren

Advies voor audiovisuele installaties

Voordat u gasten ontvangt op een locatie wilt u natuurlijk dat alles in orde is. U kunt zich geen haperende beelden of krakende boxen veroorloven. Wilt u advies over audiovisuele installaties inwinnen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring in professioneel audio, video en licht en kunnen een onafhankelijk advies uitbrengen.

Advies en installatie, bedienen en onderhoud

Naast audiovisueel advies kunnen wij desgewenst ook de gehele installatie van een perfect passend audio, video en lichtsysteem uitvoeren. Mocht er van tijd tot tijd een (geluids)technicus nodig zijn dan hebben we ook die voor u beschikbaar! Onderhoud en reparatie valt vanzelfsprekend ook onder onze dienstverlening. Wilt u alleen advies of een second opinion over de installatie? Uiteraard zijn we ook daarvoor beschikbaar!