Beeld en geluid verhuur

Contact opnemen

Verhuur beeld en geluid

AVC Support is dé partij met 35 jaar ervaring in verhuur van beeld en geluid in Noord-Nederland (Drenthe, Groningen, Friesland, Overijssel). 35 jaar! Al in de jaren 80 hadden wij een voor die tijd hypermoderne videoprojector, met bijpassende geluidsets, om op locatie films of andere video te vertonen. In al die jaren zijn we uiteraard meegegaan in de ontwikkelingen. Zo werken we tegenwoordig met professionele beamers en ledschermen van elk denkbaar formaat!

Professioneel en betrouwbaar

Ieder beeld en geluidsverhuurbedrijf wil natuurlijk professioneel en betrouwbaar zijn. Maar wanneer ben je dat? Bij ons betekent dit:

  • werken met ervaren mensen
  • constant kennis overdragen aan de jongere generatie
  • werken met betrouwbare en goede merken apparatuur
  • onze materialen regelmatig testen en onderhouden
  • nakomen wat we beloven

Goede prijsstelling

Wij hebben gekozen voor Noord-Nederland als uitgangsplaats. Vanaf onze locatie, vlak aan de snelweg A37, kunnen we snel en zonder files heel (Noord-) Nederland bedienen. Bovendien zijn de huisvestingskosten hier relatief laag. Dit geeft ons het voordeel dat we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding aan onze klanten kunnen bieden.

Benieuwd wat de kosten zijn voor uw behoefte aan beeld en geluid inhuur? Neem vrijblijvend contact op!

Vooral in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel

We werken veel voor vaste klanten. Sommige daarvan organiseren evenementen in het hele land en wie eenmaal gewend is aan de kwaliteit en betrouwbaarheid van AVC Support  wil geen risico’s meer lopen met andere partijen. En dus vind je onze beeld en geluidsapparatuur en eigen technici door heel Nederland. Toch hebben we zelf de nadruk op het noorden gelegd. Drenthe, Groningen, Friesland en Overijsel zien we als onze thuishaven. Maar wilt u onze hulp nodig op andere plaatsen? Uiteraard rijden we gerust een stukje verder!

Beeld en Geluid verhuur in eigen beheer

Wij werken met een eigen magazijn en kunnen per project de juiste apparatuur selecteren. Voldoende capaciteit, niet overdrijven is ons motto. We hebben ze keuze uit een ruim assortiment van eigen professionele beamers, grote led-schermen in elk formaat, diverse geluidsapparatuur, microfoons en licht voor elke gelegenheid. Doordat wij een eigen magazijn hebben, kunnen we ook heel snel (last minute) schakelen en u voorzien van apparatuur wanneer er onverhoopt iets defect blijkt te zijn. Ook leveren wij desgewenst een geluidstechnicus om uw event tot een succes te maken!

Neem contact op om uw wensen te bespreken en ontvang een passende offerte!