videobellen

Videobellen voor ouderen en zakelijk

Advies of demo?

Videobellen

Merkt ook u dat het tegenwoordig steeds lastiger wordt om fysiek afspraken met mensen te maken? Niet alleen door het Corona/Covid-19 virus is het lastig om zakelijke, maar ook familiaire afspraken face-to-face te hebben, maar ook bijvoorbeeld het verkeer en tijdgebrek zorgen er voor dat videobellen steeds meer de norm wordt.

Hulp bij videobellen

Er zijn verschillende manieren om te gaan videobellen, ook wel beeldbellen genoemd. U merkt wellicht ook dat u, door de vele mogelijkheden, door de bomen het bos niet meer ziet en daarom wilt u graag advies en hulp. Support, oftewel hulp, zit in onze naam en wij helpen dan ook graag bij het vinden en installeren van een voor ú passende oplossing om probleemloos en gemakkelijk te kunnen videobellen.

Videobellen voor ouderen

Wij hebben onder andere een prachtige oplossing voor beeldbellen voor senioren met een tablet en zeer gebruiksvriendelijke software. Deze opstelling is plug-and-play en kan snel geleverd worden. Wanneer er iets mis gaat met de tablet wordt u snel geholpen en indien nodig ontvangt u een vervangende tablet. Dit kunt u hier vinden.

Professioneel videobellen

Ook voor zakelijke contacten wordt videobellen inmiddels volop ingezet. Onder andere in de zorg wordt videobellen dagelijkse praktijk. Hierbij zijn in veel gevallen andere mogelijkheden gewenst:

  • Gesprekken met meerdere mensen tegelijk (groep videobellen)
  • inzet van externe camera’s met statieven
  • goede belichting en passende achtergrond (decor)
  • (regie) mogelijkheden om het computerscherm via videobellen te vertonen aan de ‘beller’.

AVC Support kan tegen prima tarieven een goede oplossing voor u adviseren, onderhouden en klaar staan voor service en support.

Meer dan 35 jaar ervaring in video

Wij zijn al sinds de eerste videoprojectoren actief in de markt van videovertoningen en zijn elke dag innovatief met het vinden van nieuwe toepassingen en mogelijkheden. Zo zijn wij o.a. producent van ons eigen merk led -schermen (QledX) en verhuren en verkopen wij ook allerlei verschillende video, licht en audio oplossingen. Al vele honderden klanten hebben wij mogen helpen op het gebied van audiovisuele oplossingen en videobellen is daarin geen uitzondering.

Videobellen demo of advies op maat?

Wilt u graag een demo van onze oplossingen op het gebied van videobellen? Of bent u benieuwd welke hard en software wij voor uw situatie adviseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.