Verhuur licht en geluid

Contact opnemen

Verhuur licht en geluid

Verhuur van licht en geluid is onze corebusiness! Wilt u gebruik maken van de professionele apparatuur en diensten van een verhuurbedrijf met 35 jaar ervaring? Dan zijn wij de juiste partij om mee om de tafel te gaan! Naast ervaren en goed opgeleide technici hebben we een uitgebreid assortiment eigen licht, geluid en videoapparatuur in eigen magazijn.

Specialiteiten van AVC Support

Wij zijn een allround licht en geluid verhuurbedrijf. Maar ook voor beeld kunt u bij ons terecht. Beamers, led-schermen en videostreaming is voor ons dagelijkse kost. Wat zijn onze specialiteiten:

  • Uitlichten en geluid versterken sprekers, theaterstukken, muziekgroepen
  • Verhuren beamers en geluidsinstallaties
  • Voor speciale gelegenheden zoals feestdagen het uitlichten van uw winkel of bedrijf
  • Tijdelijk beschikbaar maken draadloze microfoon (met geluidsinstallatie)
  • Videostreaming via internet of intern
  • Verhuur en vaste installatie led-schermen
  • Camera -en videoregie

Zoals u ziet zijn wij erg veelzijdig! Heeft u andere audiovisuele diensten nodig? Neem contact met ons op, want onze diensten zijn erg breed en eventueel kunnen we samen met betrouwbare partners nog veel meer voor u betekenen.

Meer dan 35 jaar ervaring

Kennis kun je opdoen uit boeken en op school, maar door ervaring word je echt goed. De ervaring binnen AVC Support zit wel goed! Meer dan 35 jaar geleden werd AVC Support ingeschreven bij de Kamer Van Koophandel. Sinds die tijd hebben we ongelofelijk veel ervaring opgedaan! Niet alleen in de verhuur van licht, geluid en beeld, maar ook bij het installeren van audiovisuele apparatuur bij bedrijven, zalen en horeca. Op onze website ziet u diverse referenties.

Nieuwe mogelijkheden in audiovisuele installaties

Alle ontwikkelingen volgen wij op de voet. We begonnen met een videoprojector, maar zijn altijd blijven investeren in de nieuwe mogelijkheden voor beeld, geluid en video. Zo waren we één van de eerste bedrijven met beamers in de verhuur en maken we ook al weer jaren gebruik van LED voor zowel video als licht.

Uw project bespreken?

Wij gaan graag met u in gesprek over uw project. In onze showroom in Zwinderen (nabij Emmen) kunnen we de mogelijkheden laten zien en maken we een ideaal plan voor uw project met bijbehorende prima offerte. Gaat het om een kleine opdracht? Dan kunnen we uiteraard ook telefonisch of via e-mail een goed aanbod doen!

> Contact opnemen