Ervaren geluidstechnicus inhuren?

Geeft u een presentatie? Heeft u een spreker ingehuurd voor een toespraak? Wilt u werken met een draadloze microfoon en heeft u wellicht ook beeld en geluid in de presentatie? Dan is het prettig dat het geluid van uw stem goed verstaanbaar is dat het geluid op passend volume uw verhaal ondersteund. Als u zelf geen affiniteit heeft met techniek is een geluidstechnicus geen overbodige luxe. Bij AVC Support kunt u een ervaren geluidstechnicus inhuren voor uiteenlopende projecten.

Goed verstaanbaar en passend volume

Een geluidstechnicus zorgt ervoor dat het geluid zo goed mogelijk is. Bij een spreker gaat er het vooral om dat de stem goed verstaanbaar is, er geen piepende krakende of brommende microfoon is en ondersteunend geluid in passend volume is. Niet is vervelender dan dat publiek u of uw spreker niet kunnen verstaan. Niet alleen voor de toehoorder maar ook voor de spreker zelf. En, u heeft het vast meegemaakt, tijdens een presentatie wordt een filmpje gedraaid en het geluid daarvan is ineens oorverdovend luid of juist veel te zacht. Deze problemen voorkom je door een ervaren geluidstechnicus in te huren. Ook bij vergaderingen en sportevenementen kan een geluidstechnicus grote waarde hebben.

Geluidstechnicus voor evenementen

Bij evenementen is een geluidstechnicus natuurlijk niet weg te denken. Als u een evenement organiseert en u heeft een geluidstechnicus nodig kunt u ook gerust bij ons aankloppen.

Meer vertrouwen op het podium

Niet alleen zorgt een technicus voor een goed geluid, ook zorgt deze voor vertrouwen. Elke spreker of presentator voelt zich namelijk meer zelfverzekerd als hij of zij erop kan vertrouwen dat het geluid goed is en dat, als er een storing is, er een ervaren geluidstechnicus is die dit snel kan oplossen. Dit vertrouwen komt de presentatie zeker ten goede!

Regio Zwolle, Groningen, Assen, Emmen

AVC Support heeft een ervaren geluidstechnicus die u kunt inhuren voor verschillende klussen. Wij hebben ook kennis en ervaring met beamers, beeld en geluid en geven audiovisueel advies. We zijn gevestigd nabij Assen en Emmen en zijn vooral actief in Noord Nederland, van Zwolle tot en met Groningen. Ook buiten deze regio kunt u uiteraard een beroep op ons doen.