Professioneel licht en geluid verhuur

Wanneer u een evenement organiseert, dan wilt u dat natuurlijk op een professionele wijze regelen én wilt u dat alles naar behoren werkt. Een goede kwaliteit van licht en geluid maken de ervaring die de bezoekers krijgen tijdens een event nu eenmaal een stuk beter. Belangrijk dus om van tevoren goed na te denken over de gewenste opties voor licht en geluid, en de gewenste kwaliteit. Er zijn diverse keuzes.

Lichtinstallaties voor evenementen

U kunt ervoor kiezen om speciaal voor een event lichtinstallaties te laten plaatsen. Hierdoor kan het licht helemaal afgestemd worden op het programma tijdens die dag. Natuurlijk is het van belang dat hier iemand aan de knoppen zit met verstand van zaken; een lichttechnicus. Ons advies is dan ook om een lichttechnicus in te huren voor het evenement, wanneer professioneel ‘licht’ een belangrijke factor is voor de klantbeleving.

Geluidsinstallaties voor evenementen

Hetzelfde geldt natuurlijk voor het geluid dat te horen zal zijn tijdens uw evenement, concert of presentatie. Goed geluid zorgt ervoor dat iedereen de spreker of artiest(en) goed kan horen en is dus voor de inhoud van belang, maar een perfecte in balans zijnde geluidservaring kan ook een essentiële factor zijn als het gaat om bijvoorbeeld een theatershow of optreden. De mogelijkheid tot het creëren van geluidseffecten en stemmen samen maken de show compleet.

Ook voor video

Naast professioneel licht en geluid is AVC Support ook expert in ledschermen, beamers en andere video oplossingen.

Verhuur

Licht en geluid voor professionele videoproducties

Wanneer u een video gaat opnemen dan wilt u deze natuurlijk op een zo hoog mogelijke kwaliteit realiseren. U kunt zelf professionele apparatuur huren en aan de slag gaan, maar u kunt er ook voor kiezen om een videoproductie te maken onder begeleiding van professionele licht- en geluidstechnici. Op die manier waarborgt u de kwaliteit van de video.

Professioneel licht en geluid huren? Vraag naar ons advies en een vrijblijvende offerte!