Referenties

Referenties

Op deze pagina hebben we enkele verschillende projecten uitgelicht. Dit is slechts uit een greep uit onze mogelijkheden zodat u een beeld kan vormen van onze veelzijdigheid. Wilt u meer weten over een project of wilt u graag eens met ons in overleg over uw eigen event? Neem dan contact met ons op.

Corendon

Project verhuur: Corendon, grote ledschermen tijdens vakantiebeurzen Utrecht en Brussel.
In de stand hebben wij een mega groot ledscherm van 3.0 x 6.0 meter gerealiseerd. Dit was het grootste ledscherm van de gehele vakantiebeurs. Dit ledscherm was van het type QledX uit de Xperience serie met HD pixel P3.9 smd. Het scherm werd opgehangen aan een truss, rigging in het dak.

Theater van Nicolaas Lyceum Amsterdam

In dit theater hebben wij gerealiseerd een Epson beamer met 12.000 ansilumen, een projectiescherm van 5 meter breed en een regie unit.

Rabobank Het Drentse Land

Project verhuur: Rabobank Het Drentse Land, bijeenkomst in Hunebedcentrum Borger.
Diverse avonden. Hier hebben wij de volledige techniek gerealiseerd; geluid, microfoons, beamer projectie voor powerpoint.

Ook een project voor ons?

Overtuigd van ons kunnen? Vraag een offerte aan voor uw project!

Duinrell Wassenaar

Project verhuur: Duinrell Wassenaar, officiële ingebruikname attractie Wild Things.
Tijdens de officiële ingebruikname hebben wij de volledige techniek verzorgd: groot QledX ledscherm waarop een promotiefilm van de attractie en de countdown voor ingebruikname, geluidversterking, microfoons en podiumtechniek.

Vincent van Gogh museum

In de shop van het museum hebben wij een groot QledX ledscherm geplaatst. De vorm en afmeting is zeer uniek: Het scherm bestaat uit twee wanden onder een hoek van 90 graden en de bovenkant van het scherm loopt schuin af, gelijk met het dak. Voor het scherm is matglas geplaatst om een surrealistisch beeld te krijgen. Op het scherm worden continue de bekende van Gogh animaties afgespeeld.

Ook een project voor ons?

Overtuigd van ons kunnen? Vraag een offerte aan voor uw project!

Sinterklaas intochten

Project verhuur: grote ledschermen, draadloze camera en geluid tijdens Sinterklaas intochten in Emmen, Zwolle en Nieuwegein. Met de draadloze camera werd de aankomst opgenomen en live uitgezonden op de grote QledX ledschermen.

Koninklijke Luchtmacht kapel

Tijdens een tournee door Nederland (15 voorstellingen) zijn wij meegereisd met een groot QledX ledscherm van 2.5 x 9.0 meter. Dit werd in truss opgetakeld achterin het podium, boven het orkest. Hierbij werden ondersteunende en passende videobeelden vertoond tijdens de diverse nummers.

Foto: Paul Tolenaar

Zomermarkt Gees

Project verhuur: Geluidinstallatie op zomermarkt Gees.
Diverse jaren achtereen over de gehele zomermarkt door het dorp, op verschillende punten speakers geplaatst. Vanuit een centraal punt de omroep microfoon en passende achtergrondmuziek.

Gigant FM festival

Project verhuur: grote ledschermen tijdens festival GigantFM in Erica.
Dit ledscherm werd gebruikt om de sponsors te vertonen. Via een powerpoint presentatie.

Ook een project voor ons?

Overtuigd van ons kunnen? Vraag een offerte aan voor uw project!

Cafe Kalff Utrecht

Project verhuur: Groot ledscherm Cafe Kalff Utrecht.
Een jaarlijks event tijdens de uitzending van de finale van het Songfestival. Op een mobiel ledscherm van 3.0×5.0 meter. Type QledX ledscherm HD pixel P3.9 smd.