Videoconferencing apparatuur laten installeren

Contact opnemen

Videoconferencing apparatuur laten installeren

In tijden waarin persoonlijke afspraken niet mogelijk zijn of wanneer veel reistijd is gemoeid met het bij elkaar komen van mensen is een videoconferece een goede oplossing. Voor advies en installatie van professionele videoconferencing apparatuur helpen wij u graag verder. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in beeld en geluid techniek. We helpen u met een vaste installatie maar ook voor een eenmalige videoconference zijn wij uw partner.

Beeld voegt veel toe aan het gesprek

Natuurlijk is het ook mogelijk gewoon telefonisch contact te hebben met een of meerdere mensen in een groepsgesprek. Echter is het niet voor niets dat voor belangrijke besprekingen mensen toch grote voorkeur hebben om bij elkaar te komen. Dit zit in de non-verbale communicatie die grotendeels verloren gaat bij telefonische gesprekken. Hoe vaak is het niet dat u met iemand spreekt maar aan diens gezicht ziet dat deze niet zeker is van z’n zaak of juist een ‘knipoog’ duidelijk maakt hoe iets bedoeld is. Videoconferencing apparatuur zorgt ervoor dat een groot deel van de non-verbale communicatie toch meegenomen kan worden in de bespreking.

Videoconferencing apparatuur laten installeren

Wanneer u een videocall wilt houden met meerdere mensen en op een professionelere wijze dan met de standaard consumenten oplossingen dan is het goed te weten dat AVC Support u hier op hoog niveau mee van dienst kan zijn. Wij kunnen u een passende installatie adviseren voor uw specifieke situatie en deze installeren. U hoeft geen angst te hebben dat u daarna aan uw lot overgelaten wordt want wij hebben niet voor niets “Support” in onze naam staan!

Contact opnemen met AVC Support

Wilt u snel in contact met ons komen? Op de contactpagina vindt u verschillende manieren om ons te bereiken.

Support en service bij videoconferencing

Stel u heeft videoconferencing apparatuur laten installeren, u heeft morgen een belangrijke  videocall en u test voor de zekerheid de apparatuur. Maar goed ook want er blijkt een storing te zijn. Paniek, want wat zal uw gesprekspartner denken als uw systeem niet goed werkt. Dat doet misschien wel afbreuk aan uw reputatie.

Hoe prettig is het dan om te weten dat u het systeem heeft laten aanleggen door een betrouwbaar audiovisueel bedrijf die snel actie onderneemt en zorgt dat de storing wordt opgelost, desnoods door een ander systeem beschikbaar te hebben, waardoor videocall gewoon door kan gaan. Service en support op al onze diensten zijn bij AVC Support standaard.

Videoconferencing apparatuur huren

Heeft u slechts tijdelijk apparatuur nodig om videoconferences te houden? Ook voor een eenmalig videogesprek of een periode van enkele dagen of weken kunnen wij zorgen dat u op professionele wijze via internet videogespreken kunt houden.