Geluidsinstallatie huren

Audio-installatiebedrijf met 35 jaar ervaring

Contact opnemen

Audio-installatiebedrijf

Op zoek naar een audio-installatiebedrijf? Een professioneel bedrijf dat u op basis van kennis en ervaring kan adviseren en ook de installatie en eventueel bediening van de geluidsinstallatie kan verzorgen?

AVC Support heeft meer dan 35 jaar ervaring in audio en video

Aan ervaring geen gebrek bij AVC Support! Al meer dan 35 jaar zijn wij actief in de installatie en verhuur van audio -en video-installaties. De opgedane kennis wordt constant overgebracht op onze nieuwe medewerkers, waardoor ook zij in korte tijd specialisten zijn in audio -en video-installaties.

Wat kunnen wij doen?

Een greep uit de diensten die wij verlenen:

  • verhuur van tijdelijke audio -en/of video-installaties
  • advies en aanleg van vaste audio -en/of video-installaties
  • leveren geluidstechnicus voor diverse doeleinden
  • uitbreidingen / onderhoud / storingen oplossen van audio -en/of video-installaties

Heeft u andere wensen waarvoor u een audio-installatiebedrijf zoekt? Neem gerust contact op, want wij kunnen meer dan in bovenstaande korte opsomming is vermeld.

Actief in Noord-Nederland

Wij zijn gevestigd in Zwinderen, een dorp in Drenthe, vlak langs de snelweg A37. Via deze ideale uitvalsbasis kunnen wij in korte tijd heel Noord-Nederland bereiken. Wij zijn dan ook veel te vinden in Groningen, Emmen, Assen, Zwolle en andere plaatsen in deze regio. Maar we beperken ons niet tot deze regio en rijden gerust wat verder om u te kunnen helpen.

Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag? Wilt u een audio -en/of video-installatie laten aanleggen met bijvoorbeeld een beamer of led-scherm, draadloze microfoon en passende verlichtingspots? Wij helpen u graag verder! Bel of mail ons gerust!