Audio installatie bedrijf

Op zoek naar een audio installatie bedrijf? Een professioneel bedrijf dat u op basis van kennis en ervaring kan adviseren en ook de installatie en eventueel bediening van de geluidsinstallatie kan verzorgen?

AVC Support heeft meer dan 35 jaar ervaring in audio en video

Aan ervaring geen gebrek bij AVC Support! Al meer dan 35 jaar zijn wij actief in de installatie en verhuur van audio en video installaties. De opgedane kennis wordt contant overgebracht op onze nieuwe medewerkers waardoor ook zij in korte tijd specialisten zijn in audio en video installaties.

Wat kunnen wij doen?

Een greep uit de diensten die wij verlenen zijn:

  • verhuur van tijdelijke audio en/of video installaties
  • advies en aanleg van vaste audio en/of video installaties
  • leveren geluidstechnicus voor diverse doeleinden
  • uitbreidingen / onderhoud / storingen oplossen van audio en/of video installaties

Heeft u andere wensen waarvoor u een audio installatie bedrijf zoekt? Neem gerust contact op, want wij kunnen meer dan in de bovenstaande korte opsomming is vermeld.

Actief in Noord Nederland

Wij zijn gevestigd in Zwinderen, een dorp in Drenthe, vlak langs snelweg A37. Via deze ideale uitvalbasis kunnen wij in korte tijd heel Noord-Nederland bereiken. Wij zijn dan ook veel te vinden in Groningen, Emmen, Assen, Zwolle en andere plaatsen in deze regio. Maar we beperken ons niet en rijden gerust wat verder om u te kunnen helpen.

Neem gerust contact op!

Heeft u een vraag? Wilt u een audio en/of video installatie laten aanleggen met bijvoorbeeld een beamer of led scherm, draadloze microfoon en passende verlichting spots? Wij helpen u graag verder! Bel of mail ons gerust!