Professionele beamer kopen?

Contact opnemen

Professionele beamer kopen

Wilt u een professionele beamer kopen? Waarbij u zeker bent van de hoogst haalbare beeldkwaliteit en geschiktheid voor uw locatie en eisen? Dan is AVC Support de juiste partij voor u!

35 jaar ervaring in beamers en beeldprojectie

Klopt, 35 jaar geleden kon je nog geen beamer kopen, maar ook toen al verzorgde AVC Support projectie van beeld, op verhuurbasis. Destijds nog met een grote Barco CRT videoprojector, de voorloper van de beamer. AVC Support volgde de ontwikkelingen van de beamer en toen deze geschikt werd voor gebruik door het audiovisuele bedrijf werd de eerste beamer gekocht en voor de verhuur ingezet. Na verloop van tijd werden beamers ook interessant voor vaste installatie en door de inmiddels opgedane ervaring was AVC Support dé partij om dit te verzorgen.

Kosten besparen door de juiste beamer

U heeft vast en zeker al gezien dat er ontzettend veel beamers te koop worden aangeboden tegen allerlei prijzen. Een goede keuze maken is essentieel om geen geld weg te gooien door een beamer te kopen die uiteindelijk niet voldoet aan de wensen of veel onderhoud of nieuwe lampen nodig heeft.

Kosten besparen doet u door zich te laten adviseren in de aanschaf door een professional, zodat u zeker weet dat u de juiste aankoop doet.

Beamer en scherm kopen

De beamer projecteren op een muur? Dat kan uiteraard, maar de beste kwaliteit wordt daarmee niet gehaald. Veel mensen hebben geen idee dat het beamerscherm een grote rol speelt in de beeldkwaliteit. Verstandig is dan ook om bij de koop van een beamer ook een goed scherm aan te schaffen. Deze kunnen elektrisch bedienbaar zijn, maar dat is niet altijd nodig.

Installatie en montage door AVC Support

Iedereen die weleens een beamer heeft neergezet, kent de frustratie van het juist plaatsen van de beamer. Scheef beeld irriteert en staat onprofessioneel. Als u dan toch een professionele beamer en scherm wilt kopen, laat de montage en installatie dan ook aan de vakman over. Voor de experts van AVC Support is het plaatsen van een beamer dagelijks werk en dan ook snel geregeld, waardoor u (en uw gasten) kunnen genieten van optimaal beeld!