Beamer specialist nodig?

Contact opnemen

Beamer specialist!

Bent u op zoek naar een beamer? Voor eenmalig gebruikt, dus huren of voor vaste installatie, dus kopen en laten installeren? Dan bent u er vast al achter dat veel bedrijven u graag een beamer willen verkopen of verhuren.

Wie is de juiste partij voor een goede beamer?

Als zelfs bouwmarkten beamers gaan verkopen wordt de keuze waar je een beamer gaat kopen wel heel moeilijk. Of juist niet? Iedereen weet dat bij een bouwmarkt de deskundigheid heel breed is en men van heel veel zaken wel een beetje weet. Maar nergens expert in is. Logisch toch? Maar als je een grote investering wilt doen en daar jarenlang plezier van wilt hebben, in plaats van ergernis dan ga je liever naar een specialist toch?

35 ervaring in beeld projectie

Het is meer dan 35 jaar geleden dat Edward, eigenaar van AVC Support, voor het eerst een beeldprojectie verzorgde. Dat was toen nog niet met een beamer zoals we die nu kennen maar met een voorloper. AVC Support werd door de goede ervaringen al snel een veelgevraagd bedrijf om films, presentaties en andere beeldprojecties te verzorgen. Bovendien gingen we met de tijd mee en waren we een van de eersten in Nederland die een beamer aanschaften. Deze beamer werd uiteraard voor de verhuur ingezet, en niet lang daarna kwamen er meer professionele beamers in het verhuurassortiment.

Beamer verhuur

Doordat wij al tientallen jaren werken met beamers weten we hoe we deze het beste ingezet kunnen worden voor optimaal resultaat. Geen scheef beeld of turen naar het scherm omdat er bijna geen scherpte is. Als je een beamer huurt van AVC Support dan krijg je kwaliteit! Bovendien kunnen we, als audiovisueel bedrijf in Noord Nederland, ook bijpassende geluidssets leveren. Bijvoorbeeld voor geluid bij een vertoonde film of met een draadloze microfoon voor bij een presentatie.

Vaste installatie van beamers

In veel zalen, maar ook huiskamers of thuisbioscopen wordt een beamer vast geïnstalleerd. Vooral in deze gevallen is de keuze voor de juiste beamer essentieel voor een goed resultaat! Als deze keuze niet goed uitpakt heeft u daar immers jaren ergernissen van. Wij helpen graag bij het kopen van de juiste beamer en kunnen deze perfect voor u installeren. Eventueel inclusief een passend (surround) geluidssysteem zodat u een eigen thuisbioscoop kunt creëren!

Vrijblijvend kennismaken of een offerte ontvangen?

Kennis maken met onze medewerkers kost niets! Graag gaan we met u in gesprek over uw wensen en vertellen we wat we kunnen doen om exact in uw behoefte te voorzien!

Contactgegevens bekijken