Modulair ledscherm huren

Meer dan 35 jaar expertise

Over ons

Of u nu op zoek bent naar professioneel beeld of geluid. We regelen het graag voor u via verhuur, verkoop, lease en vaste installaties. Wat veel klanten waarderen is dat we al vanaf een zeer vroeg stadium met u meedenken en zorgen voor de juiste oplossing. We realiseren ons dat niet iedereen even goed is met techniek. Daarom maken we audiovisuele installaties zo gebruiksvriendelijk mogelijk zodat u precies weet wat u moet doen. En als u liever heeft dat wij voor u installeren of bedienen tijdens uw evenement dan zijn onze vakkundige AV-technici er 24/7 voor u. Representatief en zorgvuldig gaan ze te werk en zijn goed in staat om vaktaal om te zetten in voor u begrijpelijke taal. Misschien heeft u ook een project? Neem vrijblijvend contact op. We vinden het leuk om met u mee te denken.

Rechts: Edward Petrovics, eigenaar / sales


“We beam your presentation” is een slogan die wij al sinds 1984 gebruiken. Toen reed oprichter Edward Petrovics met één grote Barco CRT videoprojector in een Ford Transit busje uit 1972 door heel Nederland, op weg naar de volgende filmpresentatie. Nu is AVC Support een audiovisueel bedrijf in de volle breedte, met een aantal medewerkers in vaste dienst. Naast deze vaste medewerkers is er een netwerk van freelance en ZZP technici die elk op hun eigen vakgebied bij projecten ingezet worden.
De expertise van AVC Support heeft betrekking op professioneel beeld (video), geluid, en podiumtechniek (podium, show en licht).