Audio verhuur voor regio Zwolle

Audio verhuur Zwolle

Organiseert u een evenement in de regio Zwolle en wilt u het geluid graag goed geregeld hebben? Er zeker van zijn dat u met een professioneel en betrokken audio-verhuurbedrijf te maken heeft, dat uw wensen perfect uitvoert?

AVC Support is er voor u!

Support is niet voor niets onderdeel van onze naam! Ruim 35 jaar geleden startte Edward met alleen een professionele videoprojector, gehuurde audioapparatuur en een oud busje zijn bedrijf. Toen wist hij al dat hij het verschil wilde maken met support en service en daarom werd AVC Support de naam van zijn bedrijf. Video en beeldprojectie waren meteen twee van de specialisaties waarmee Edward in die tijd al vooruitstrevend was.

Zonder audio geen video

Zonder audio geen video natuurlijk! In de jaren die volgden werd audioverhuur voor sprekers, congressen, vergaderingen, voorstellingen en muziekevenementen steeds belangrijker binnen AVC Support. Ook hiervoor werd de beste apparatuur aangeschaft en door opleiding en veel ervaring wist Edward zijn naam als professioneel audioverhuurbedrijf snel te vestigen. In de jaren die volgden werden vele klanten vaste klant en werd het bedrijf gestaag groter. Waar nodig betrok Edward andere freelance experts op het gebied van audio, licht en video bij zijn projecten en nam hij uiteindelijk ook goede mensen in vaste dienst.

Audio-verhuur voor Zwolle

Wij opereren vooral in Noord-Nederland. Zwolle is voor ons gemakkelijk en snel bereikbaar via de A28 en de A37, waaraan wij gevestigd zijn. Aangezien Zwolle ook een fantastische stad is waar veel gebeurt op gebied van kunst, cultuur en educatie rijden wij deze route zeer regelmatig! Wanneer u in Zwolle of de omliggende regio behoefte heeft aan een audio-verhuurbedrijf, dan gaan wij graag met u in gesprek. Wij bieden een professionele aanpak op een zeer prettige werkwijze tegen prima tarieven.

Ook vaste installatie

Als u regelmatig een geluidsinstallatie huurt, kan het verstandiger zijn om zelf een goede set aan te schaffen. Wij adviseren graag op het gebied van audioapparatuur, zoals types (draadloze) microfoons, speakers en afspeelapparatuur. Ook de installatie, het onderhoud en (uiteraard!) support verzorgen we voor u. Wilt u niet zelf achter de knoppen tijdens een belangrijk event? Dan kunnen onze geluidstechnici zorgen voor een prima geluid via de geleverde installatie.