Stemfabriek

Voor elke audioproductie de juiste stem

Een stemmenbank is een databank waarin een diversiteit aan stemmen is ondergebracht. De stemfabriek heeft een selectie van stemmen waarmee elk type audioproductie voorzien kan worden. Of het nu gaat om een mannenstem, vrouwenstem of kinderstem, stem van een kabouter of een alien, alles is denkbaar. De stemmen kunnen door de stemfabriek in een bepaald stijl geproduceerd worden zoals zuiver commentaar, karikatuur, overdreven absurdistisch of juist heel serieus.

Vind de juiste stem

Een stem van de Stemfabriek is geschikt voor voice-over bij een beeldproductie, radio- en TV commercial, radiojingle, telefoon-informatielijn, nieuwslezer, etc. De stemfabriek helpt u bij de stemkeuze voor uw productie.

 

Een Voice-Over stem spreekt als acteur

Een voice-over is een stem die commentaar of toelichting geeft, meestal bij een beeldproductie. Dit kan zijn een televisieprogramma, een documentaire, een spelprogramma of een bedrijfsfilm. De stem ligt als het ware ‘over’ de beeldproductie. Het vereist inzicht om de juiste bijpassende stem te vinden. Dit kan een stem zijn van een man, een vrouw of een kinder stem. Het karakter van de voice-over stem is zeer bepalend voor de sfeer van de totale productie. Serieus,vrolijk en boos het kan op allemaal verschillende manieren. In de Stemfabriek wordt de tekst door de voice-over ingesproken. Deze opname kan ‘kaal’ digitaal afgeleverd worden. Maar de opname kan ook voor verdere audio-nabewerking naar de studio.

Voice over

Muziek en Audioafwerking

Een turn-key audioproductie is compleet verzorgd, waar u niets meeraan hoeft te doen. De onderdelen kunnen zijn:- de stem, voice-over- muziek (fragment)- geluidseffecten (en nabewerking)- originele geluiden (bij film/video)De stemfabriek plaatst desgewenst de audioproductie gelijk onderde beeldproductie, of levert de audioproductie digitaal af.

 

De microfoon staat open voor u

De stemfabriek is een onderdeel van AVC Support, een bedrijf dat al sinds 1984 ondernemend en innovatief bezig is in de audiovisuele branche. Omdat AVC Support videofilms produceert voor bedrijven en overheid, en omdat deze films voorzien moeten worden van een voice-over, werd het idee voor de Stemfabriek geboren. De Stemfabriek verzorgd alle type stemmen, geschikt voor alle denkbare audio- en beeldproducties.  De Stemfabriek beschikt over een eigen studio waar de teksten ingesproken worden.

Contact

Wilt u meer informatie en persoonlijk contact? Gebruik ons contactformulier en we voorzien uw van persoonlijk advies.