Welkom

© AVC Support 1984 - 2015                                      Muziek blog | Thousevisie
Portal Wie zijn wij Voor wie werken wij Nieuws
AVC Support - Nieuws
Professioneel beeld, geluid, evenement- en podiumtechniek
jaar

Na 20 jaar afscheid oude logo AVC Support 

Ruim 20 jaar lang heeft het logo van AVC Support trouwe dienst gedaan. Nu is het tijd voor een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling. Het logo is bij ontwerpbureau LogoSudio.nl van de tekentafel gerold. Uit een eerste opzet van zes ontwerpen is uiteindelijk, na enkele aanpassingen, de keuze gevallen op het huidige nieuwe logo. Het logo straalt durf, lef en creativiteit uit, iets waar AVC Support voor staat. De drie primaire kleuren rood, groen en blauw zijn kenmerkend voor de audiovisuele communicatie techniek. De letters AVC die in elkaar haken staan symbool voor de connectiviteit van al onze multifunctionele diensten, alsmede de verbondenheid die wij met onze klanten hebben. Het logo zal binnenkort overal worden doorgevoerd. Wij hopen wederom minimaal 20 jaar met dit beeldmerk verder te kunnen.

Project uitgelicht: MFA Hesselerhof

Gratis popcornmachine bij 3D projectie verhuur 

Steeds vaker weten organisatoren van evenementen en filmvoorstellingen de weg te vinden naar AVC Support. Sinds medio 2014 hebben wij voor de verhuur de beschikking over een complete 3D projectie opstelling met speciaal 3D-scherm van 4 of 6 meter en enkele honderden Real3D brillen. Op deze 3D installatie kunnen alle type 3D films en content afgespeeld worden. Bedrijfsfilms in 3D of de allernieuwste speelfilms. Maar ook 3D animaties of games in 3D. Om de sfeer en beleving te vergroten bieden wij bij de huur van een 3D projectie gratis een stijlvolle  popcornmachine aan. Alle toebehoren kunnen wij ook voor u verzorgen. De geur van versgebrande popcorn zal uw bezoekers aangenaam verrassen.
Na enkele jaren de markt verkennen en diverse draadloze videoverbindingen in de praktijk testen, zijn wij eindelijk tot drie goede betrouwbare en betaalbare oplossingen gekomen. 1) Draadloos multicast video: vanuit één centraal punt (regie) een AV signaal draadloos naar meerdere ontvangers en meerdere beeldschermen. Bijvoorbeeld voor presentatie, live camera, digital signage, narrowcasting, etc. Bereik variërend van enkele honderden meters (lokaal gebruik) tot enkele kilometers (interlokaal). 2) Point to point videoverbinding: Video (met stereo audio) straalzender tot maximaal 10 kilometer bereik. Gebruik tijdens evenementen, zakelijke bijeenkomsten, videoconference, etc. 3) Draadloze camera: Een mobiele camera met een zender. Bereik van enkele honderden meters tot maximaal 10 kilometer. Toepassing voor live camerabeelden op groot scherm tijdens evenementen. De zender is los te huur, maar ook in combinatie met een eventcamera. Deze oplossingen zijn per direct te huur en te koop bij AVC Support, the wireless company. Voor de verhuurtarieven: www.beamerrent.nl/beeldregie-informatie.
In december 2014 heeft AVC Support voor de nieuwe Multifunctioneel Accommodatie De Hesselerhof in Oosterhesselen zeer uitgebreide audiovisuele installaties opgeleverd. In de grote zaal een 4K full HD beamer met automatisch elektrisch oprolbaar scherm van 4 meter. Tevens een full range audio installatie, met meerdere draadloze microfoons, alle apparatuur ingebouwd in verrijdbaar 19” rack. In twee kleinere subzalen grote 50” verrijdbare flatscreen met draadloze connectiviteit naar de eigen laptop van de gebruiker. Het bestuur van MFA Hesselerhof heeft uit een voorselectie van drie bedrijven uiteindelijk voor AVC Support gekozen vanwege prijs/kwaliteit verhouding en betrouwbaarheid. Het bestuur heeft een investering gedaan om de komende jaren de gebruikers van de zalen van alle moderne faciliteiten te kunnen voorzien.

Eindelijk betaalbaar betrouwbaar draadloos video